Svenska Engelska Tyska Italienska Russian Protuguese French

Välkommen till Hellsten Earth Bar! Baren har liksom lobbyn en kolonial stil. Ägaren arbetade som etnograf och reste i Afrika och Asien. Föremål från hans resor fyller baren; afrikanska masker, trummor och pilar, asiatiska skåp och kinesiska målningar gör dessa rum mycket speciella. Varje torsdag förvandlas Baren till en av Stockholms viktigare jazzscener.


Läs mer


Boka rum
 

Baren, Hellsten Earth Bar, är en naturlig samlingspunkt. Den är i kolonial stil med internationell och etnisk möblering. Väggarna pryds av ägarens egna samling av objekt från hans resor i Afrika, Mellanöstern och Asien samt ett urval svartvita fotografier från hans samling av olika fotografer. Baren är öppen från kl. 17 varje dag.

I baren erbjuds utländsk och svensk öl av många sorter och här tillreds härliga cocktails. Varför inte en Mr Hellsten, drinken som kom till av misstag men som älskas av många.

Varje torsdag är det jazzkonsert (sommaruppehåll under juli och augusti). Det är unga musiker av världsklass som spelar här. Alla typer av jazz. Det enda man vet innan konserten är att den är oförutsägbar och kommer att överträffa förväntningarna.

Varmt välkomna!Luntmakargatan 68, SE-113 51 Stockholm
hotel@hellsten.se, tel: +46 8 661 86 00  fax: +46 8 661 86 01