Svenska Engelska Tyska Italienska Russian Protuguese French

Boka rum




 

Hotel Hellsten

Receptionist - extra

Hotel Hellsten och Rex Hotel är centralt belägna boutiquehotell i Vasastan, Stockholm. Hotellen består av 78 respektive 55 hotellrum och 4 konferenslokaler. Hotellen har funnits sedan år 2005 och är hjärtat i hotellgruppen som består av 7 hotell. Läs gärna mer om hotellgruppen och de enskilda hotellen på www.hellsten.se.

Nu söker vi en serviceinriktad dagreceptionist för extraarbete till våra receptioner på Hotel Hellsten och Rex Hotel i Stockholm, Vasastan.

Vi är ett tight gäng som arbetar bra ihop, du blir en av dem. Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt både per telefon och direkt. Du har ett genuint intresse för service med ”det lilla extra” och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team. Har du kunskaper i hotellsystemet Opera och hotellerfarenhet ser vi det som meriterande, men det är inget måste.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är plus.

Arbetstid: Extra vid behov dag
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Omgående

Välkommen att skicka din ansökan till maria@hellsten.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Receptionschef Maria Kahem på tel. 08-661 86 00 alt. maria@hellsten.se.
Ansökan behandlas konfidentiellt.
 

Hotel Hellsten
Frukostvärdinna – extra omgående 
 

Nu söker vi serviceinriktade frukostvärdinna för extraarbete till vår frukostservering på Hotel Hellsten & Rex Hotel.  

Hotel Hellsten & Rex Hotel är hjärtat i en liten hotellgrupp med 7 hotell och ligger mitt i centrala Vasastan.  

Vi är ett tight gäng som arbetar bra ihop, du blir en av dem. Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att arbeta i högt tempo. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt samt har ett genuint intresse för service och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Har du tidigare hotellerfarenhet eller erfarenhet från servering ser vi det som meriterande. 

Arbetstid: Extra vid behov 
Lön: Enligt överenskommelse 
Tillträde: Omgående

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Husfru Pia Svedberg, 08-6618600 eller pia@hellsten.se

Välkommen att skicka din ansökan till pia@hellsten.se  
Ansökan behandlas konfidentiellt. 





Luntmakargatan 68, SE-113 51 Stockholm
hotel@hellsten.se, tel: +46 8 661 86 00  fax: +46 8 661 86 01