Svenska Engelska Tyska Italienska Russian Protuguese French

Varje rum skall ge Dig en egen känsla och vara Ditt hem under Din vistelse i Stockholm.


Läs mer


Boka rum
 

Grundarens avsikt är att varje gäst som besöker hotellet skall överraskas och inspireras av hotellets atmosfär och inredning.

Hotel Hellsten är beläget i ett hus från 1898 och man har bevarat ursprungliga, vackra och välbevarade detaljer från den tiden såsom kakelugnar, stuckaturer och snickerier samt spegeldörrar. Dessa har integrerats i inredningen som består av starka färger. Rummen är inredda med möbler och antikviteter från Europa, Asien och Afrika kombinerade med moderna inslag. Sju av hotellrummen har även balkonger.

Hotel Hellsten har 78 rum med olika stil, färg och inredning. Alla rum har nödvändiga stödfunktioner för ett rationellt och avslappnat boende med telefon, TV och fritt bredband.  Telefon finns även på toaletten.

En av de viktigaste delarna av en hotellvistelse är att sova gott, därför har vi designat vår egen säng med en speciellt utformad resårmadrass för god komfort. Dess kärna är hård men ytan är mjuk och formar sig efter kroppen, den idealiska kombinationen för att uppnå en god livgivande sömn.

Badrummen är klädda med grått Karystos skiffersten, en sten som direktimporterats från ett stenbrott på ön Evia i Grekland. I alla badrum finns golvvärme, handdukstork, hårtork och telefon. Badrummen har genomgående dusch, men i några rum finns badkar.


Våra rumskategorier

Rummen varierar i storlek från mindre enkelrum till rymliga juniorsviter. Rummen delas in i nedanstående kategorier.

Small Single
Standard Single
Single Grand Lit
Standard Double
Double Superior
JuniorsvitLuntmakargatan 68, SE-113 51 Stockholm
hotel@hellsten.se, tel: +46 8 661 86 00  fax: +46 8 661 86 01